Messi nije želio dati dres Bayernovoj ptici trkačici, imao je opravdan razlog

Davies se požalio

Messi nije želio dati dres Bayernovoj ptici trkačici, imao je opravdan razlog

A. Čaušević

Alphonso Davies je apsolutno otkrovljenje sezone u Ligi šampiona. Protiv Lyona je ponovo bio na nivou i dao je svoj doprinos u plasmanu u finale njemčakog prvaka. 

Ako je protiv Lyona bio na nivou, onda je u četvrtfinalu protiv Barcelone bio dimenzija više za protivničke igrače jer je briljirao u pobjedi 8:2.

U izjavi nakon pobjede nad Lyonom Davies je otkrio kako je poslije trijumfa nad Barcelonom tražio dres Lionela Messija, ali ga nije dobio.

"Tražio sam, ali mislim da je bio malo uznemiren, nadam se da će biti sljedeći put", kazao je Davies koji je zbog svoje impresivne brzine dobio i nadimak Ptica trkačica.

Davies će tek u novembru napuniti 20 godina, do nedavno je Messija gledao na televiziji, a sada je dočekao priliku da igra protiv argentinskog superstara, zato i ne čudi njegova želja da dobije dres.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, s druge strane treba razumjeti i Messijev potez. Prvo što UEFA-in protokol zabranjuje razmjenu, a drugo što nakon sramotnog dana na poslu kapitencu Barcelone sigurno nije bilo ni do čega.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Kad na utakmici nije mogao nista dati, mogao je poslije utakmice dati makar dres hahah
0 0
Juve88
Ma nije kapitencu(kapitenu) bilo ni do čega 100%
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi