Umjesto Chelseaja otišao u Bournemouth

Patrick Bamford ponovo na posudbi

Umjesto Chelseaja otišao u Bournemouth

Midhat Šljivak

Napadač Chelseaja Patrick Bamford napustio je definitivno Crystal Palace, ali umjesto dresa Plavaca do kraja sezone će nositi dres ekipe Bournemoutha.

Kako navodi Daily Mail, ovaj 22-godišnji napadač će ponovo na posudbu. U Chelseaju i dalje ne računaju na njegove usluge, pa su ga odlučili poslati na novu pozajmicu.

Iako je igrač sa Stamford Bridgea, Patrick Bamford nije odigrao nijedan meč za prvi tim. Od dolaska iz Nottingham Foresta 2012. godine proveo je vrijeme na posudbama u MK Donsu, Derbyju, Middlesbroughu i Crystal Palaceu.

Imao je zavidan učinak u ovim klubovima. Često su ga vidjeli ponovo u dresu Chelseaja, ali nikako da dobije priliku.

Novu šansu će sada tražiti u Bournemouthu, koji ima velike ambicije u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bamford je odigrao šest utakmica za Palace,a  nije se upisao u strijelce.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi