Umjesto na trening, Menalo će put Mostara

Mladi reprezentativac naše zemlje pod upitnikom za Albaniju

Umjesto na trening, Menalo će put Mostara

Mlada reprezentacija BiH se trenutno nalazi u Međugorju gdje se vrijedno sprema za prijateljski duel sa Albanijom.

Već ranije su se pojavile informacije da je sjajni mladi fudbaler Luka Menalo lakše povrijeđen, te da je zbog povrede lože propustio jutrošnji trening.

Sada je jasno da Menalo propušta i popodnevni trening jer će se zaputiti ka Mostaru gdje će biti urađena magnetna rezonanca nakon koje će biti poznato da li će biti spreman za put u Elbasan i duel sa Albanijom 28. maja.

Da li će Luka Menalo biti na raspolaganju Vinku Marinoviću za predstojeći susret biće, dakle, poznato nakon pregleda u Mostaru, a za to vrijeme ostatak naših mladih fudbalera nastavlja raditi po planu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi