Umjesto u trening kampu zvijezda Barcelone kondiciju "nabija" na ulici

Odbrojani mu dani

Umjesto u trening kampu zvijezda Barcelone kondiciju "nabija" na ulici

A. Čaušević

U Barceloni su odlučili da se riješe pojedinih igrača i tako rasterete budže. Ronald Koeman je već sastavio listu fudbalera koji su višak i oni jedan po jedan napuštaju klub. 

Nou Camp će sigurno napustiti Arturo Vidal koji je na korak od prelaska u Inter, međutim taj transfer je pronolgiran na nekoliko dana.

Italijanski mediji su kao glavni razlog fiskalne prirode, ali će sigurno biti realizovan, prije ili kasnije. U međuvremenu, Čileanac se oprostio i od saigrača.

Iskusni veznjak danas nije uopšte trenirao u trening kampu Barcelone već je snimljen kako trči ulicama katalonske prijestolnice kako bi dodatno pojačao svoju kondiciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/NexoESPNcl/status/1306221045259677696[/twitter]

Da je Vidal praktično bivši na Nou Campu potvrđuje i informacija da ga Koeman uopšte nije pozvao za današnji prijateljski meč protiv Girone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi