Umtiti dao odgovor na pitanje ostaje li u Barceloni!
Francuski defanzivac se dosta mučio sa povredama. Ipak, u Barceloni očigledno i dalje računaju ozbiljno na njegove usluge (Foto: EPA)

Francuz objavio u programu

Umtiti dao odgovor na pitanje ostaje li u Barceloni!

M. Šljivak

Francuski fudbaler Samuel Umtiti odgovorio je na pitanje da li ostaje u Barceloni.

U programu francuskog Telefoota on je odgovarao na pitanja gledalaca. Sistem je takav da se može odgovoriti sa "da" ili "ne", a jedno od pitanje je glasilo:

"Ostaješ li u Barceloni naredne sezone?"

Odgovor je bio "da" i tako je možda Umtiti završio sve špekulacije oko eventualnog odlaska iz kluba.

Ovaj defanzivac se u prethodnom periodu povezivao sa Manchester Unitedom. Navodno je bio spreman da ode, ali vidjećemo šta će se na kraju desiti.

Navodno, sjajni defanzivac je dobio ponudu Manchester Uniteda. Crveni đavoli su ga spremni dovesti u svoje redove, a Barci bi bez problema platili 60 miliona funti.

Umtiti je u Barcelonu stigao iz Lyona za 30 miliona eura 2016. godine, ali je u posljednjih godinu dana muku mučio sa povredama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odigrao je ukupno 93 meča za Barcelonu, a postigao je dva gola, a ove sezone je zbog povreda igrao jako malo.

Tako je ukupno nastupio u 10 utakmica i upisao je jednu asistenciju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi