Barcelona u velikom derbiju bez trojice najboljih u napadu?
Barcelona 30. marta igra derbi protiv Espanyola

Valverde će morati improvizirati

Barcelona u velikom derbiju bez trojice najboljih u napadu?

S. Pašalić

Trener Barcelone Ernesto Valverde u kratkom vremenskom periodu se našao u velikim problemima zbog povreda igrača.

Nakon što su se Ousmane Dembele i Luis Suarez neposredno prije reprezentativne pauze povrijedili, uslijedila je i povreda Lionela Messija u petak navečer u utakmici protiv Venecuele.

Messi je obnovio povredu prepone te je i definitivno otpao za utakmicu sa Marokom. Messi se vratio u Barcelonu, ali više iz mjere opreza, jer kako se čini, kapiten Barcelone bi ipak mogao zaigrati u derbiju protive Espanyola.

Ipak, veliko je pitanje da li će Valverde rizikovati s njim, kao i sa Luisom Suarezom koji bi se trebao oporaviti do te utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je praktično sve riješila u Primeri, a očekuje je puno bitnija utakmica u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda pa bi se vrlo lako moglo desiti da Valverde ipak odluči da ne rizikuje ni sa Messijem ni sa Suarezom u utakmici protiv Espanyola

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi