Unai Emery brine navijače pred revanš u Napulju

Smatra da su šanse podjednake

Unai Emery brine navijače pred revanš u Napulju

E. Škorić

Menadžer Arsenala Unai Emery vjeruje da su šanse njegovom timu i Napoliju još uvijek podjednake.

Arsenal je slavio s 2:0 protiv Napolija i pred revanš u Italiji Topnici imaju dobru zalihu, ali Unai Emery smatra da su šanse 50:50.

Iako će mnogi navijači jedva čekati revanš i vjeruju da je dobar dio posla za polufinale odrađen, Emery je oprezan i nije baš optimista.

"Sretan sam 60 posto. Znamo da je prva utakmica bila veoma važna za nas. Mislim da smo ovo zaslužili. Kontrolisali smo meč i situaciju na terenu. U drugom dijelu je Napoli imao veći posjed, više je napadao, ali dobra stvar je da nismo primili gol", kazao je Emery, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Znamo da nas tamo čeka teška utakmica. Napoli obično igra dobro kod kuće. Iskoristit će sve mogućnosti napada protiv nas. Mi želimo da pobijedimo svaki meč. ovaj rezultat nam daje malu prednost, mada mislim da su šanse i dalje podjednake. Nama je drugačije kada igramo pred našim navijačima, u Napoliju će biti znatno drugačije".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi