Prijateljski meč prerastao u pravi rat: Spriječen fizički sukob Emeryja i Sampaolija

Na utakmici Marseillea i Villarreala

Prijateljski meč prerastao u pravi rat: Spriječen fizički sukob Emeryja i Sampaolija

E. Čaušević

Fudbaleri Marseillea i Villarreala odigrali su sinoć prijateljsku utakmicu na Veledromeu.

Marseille je uspio da dođe do pobjede protiv Žute podmornice rezultatom 2:0, ali na terenu smo vidjeli nevjerovatno varnice iako je riječ o prijaeljskoj utakmici.

Naime, u 47. minuti igrač Villarreala Juan Foyth dobio je crveni karton što je itekako iznerviralo trenera ovog tima Unaija Emeryja.

Emery je prvo ušao u verbalnu raspravu s glavnim sudijom, a zatim se okrenuo ka treneru francuskog tima Jorgeu Sampaoliju.

Trener Villarreala je imao šta da prigovori Sampaoliju, a to se argentinskom stručnjaku nikako nije svidjelo.

Sampaoli je krenuo prema Emeryju da se obračunaju, ali na svu sreću tu je bio jedan od njegovih pomoćnika koji je uspio da ga zaustavi i smiri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi