Francuski klub za ponedjeljak najavio ogromno pojačanje, vjeruje se da je riječ o Coutinhu

Marseille dovodi Brazilca?

Francuski klub za ponedjeljak najavio ogromno pojačanje, vjeruje se da je riječ o Coutinhu

E. Škorić

Prema novinama "La Provence", Marseille namjerava objaviti veliko pojačanje sljedećeg ponedjeljka i vjeruju se da bi to mogao da bude Philippe Coutinho.

Coutinho je jedan od igrača koje će se Barcelona odreći. Brazilski veznjak proći će ljekarske testove u Barceloni, ali njegova budućnost neće biti na Camp Nou. Iako su ga lovili mnogi veliki timovi, bivši nogometaš Liverpoola najbliže je francuskom Marseilleu.

Nakon potpisivanja Gersona, Čengiza Undera, Guendouzija, Balerdija, De la Fuente, Marseille bi mogao da navijače iznenadi najvećim mogućim pojačanjem, a objava se očekuje početkom naredne sedmice.

29-godišnji Coutinho je igrao na posudbi u Bayernu, a u Barceloni nikako nije uspio da pronađe svoju pravu formu zbog koje ga je Barca i platila 135 miliona eura Redsima. On je ranije igrao u Espanyolu i Interu, a ponikao je u Vasco da Gami u Brazilu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako je skupo plaćen prije nekoliko godna, sada je Barcelona spremna da se odrekne Brazilca za daleko manje novca. Navodno, bit će Marseilleu dovoljno oko 30 miliona da kupe nekada veliku zvijezdu evropskog nogometa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Nisam siguran da se radi o Kutinju zbog enormne plate koju prima u Barsi. Jedino ako je spreman da se odrekne velikog djela zarade...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi