Unai Emery sinoć šokirao vlasnike Newcastlea

Odbio njihovu ponudu

Unai Emery sinoć šokirao vlasnike Newcastlea

Endin Čaušević

Engleski mediji objavili su jučer da je Unai Emery glavni kandidat da bude novi trener Newcastlea.

Mediji na Otoku jučer su objavili da su čelnici engleskog kluba kontaktirali Emeryja i ponudili mu posao u Newcastleu što je on navodno prihvatio iako ima ugovor s Villarrealom.

Objavljeno je da će Emery raskinuti ugovor sa Žutom podmornicom, ali da će španski klub dobiti oko šest miliona eura odštete od Newcastlea.

Međutim, na ovu temu nakon sinoćnje utakmice protiv Young Boysa govorio je i Emery koji je sve to demantovao i poručio je da nema uopšte namjeru da preuzme klubu Newcastlea i da napusti Villarreal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Istina je da su pokazali interes da me dovedu i bili smo u kontaktu, ali sam im rekao ne. Tu se sva priča završava", poručio je Emery nakon sinoćnje utakmice.

Emery sa Villarrealom ima ugovor do ljeta 2023. godine, te će biti zanimljivo vidjeti da li će se predomisliti u narednim sedmicama jer mu to ne bi bio prvi put u trenerskoj karijeri.

Top Komentari

user1621626775
Gospodin ima dovoljno para nije to Murinjo da se napusi racku za euro vise !
11 0
celikze
meni najdrazi trener gospodin….temperamentno prati utakmicu a nikad ne trci 4 sudiji vec samo svoje igrace motivise
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi