Horde zla poslale dopis na adresu FK Sarajevo

Poruka upozorenja

Horde zla poslale dopis na adresu FK Sarajevo

E. Škorić

Udruženje navijača FK Sarajevo uputilo je dopis na adresu kluba u kojem su se očitovali o trenutnom stanju u klubu i o poziciji na tabeli.

Navijači Sarajeva su nezadovoljni, a sada traže ostavke u rukovodstvu kluba ukoliko se sezona ne okonča osvojenom titulom. Bordo tim je imao plus devet na polusezoni, a sada je drugi na tabeli s istim brojem bodova kao i Borac.

I dok u Sarajevu raznim saopštenjima skreću pažnju na suđenje i tvrde da su oštećeni, navijači smatraju da nema opravdanja ukoliko bordo tim ne završi kao prvi.

Dopis dostavljen i zaprimljen u FK Sarajevo 28.04.2021. godine objavljujemo u cjelosti Zaključno sa 08.05.2021. godine nismo zaprimili odgovor iz FK Sarajevo. https://we.tl/t-D10asdtTiN PDF format dopisa

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Saturday, May 8, 2021

Oglasi

FK Sarajevo je trenutno drugoplasirano na tabeli sa 57 bodova, koliko ima i prvoplasirani Borac. Banjalučani su lideri zbog bolje gol razlike +24, u odnosu na +23 koliko ima tim sa Koševa.

Izabranici Vinka Marinovića će u narednom kolu, koje je na rasporedu sredinom sedmice, igrati na Koševu sa ekipom Slobode. Kolo nakon toga će na put u Doboj Kakanj kod Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U pretposljednjem, 32. kolu će na svom stadionu dočekati Radnik, a sezonu 2020/2021 će okončati kao formalni gosti kod ekipe Olimpika.

Borac će do kraja igrati sa Zrinjskim, Željezničarom, Tuzlom City i Slobodom te nema sumnje da nas očekuje itekako zanimljiva trka za naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tito1
imali ste priliku kupiti upravljačka prava i odlučivati o sudbini kluba, a vi ste odlučili nijemo posmatrati ko će kupiti upravljačka prava i još ste svake godine, dok je posjeta stadionima bila moguća, otežavali rad kluba paleći baklje i praveći nerede te na taj način povećavali rashode klubu.
23 4
Chwilla
U pravu su HZ koji ***** vise kukate, nisu vam sudije krive sto ste prosuli 13 bodova. Pa se sad izvlacite na sudije.....
14 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi