United ide na sve ili ništa: Posljednja ponuda za Perišića

Inter odolijeva napadima iz Engleske

United ide na sve ili ništa: Posljednja ponuda za Perišića

E. Škorić

Manchester United ne odustaje od Ivana Perišića, a Jose Mourinho poslao je novu ponudu na adresu Intera.

United i Inter nikako da se dogovore ovog ljeta, ali Crveni vragovi ne žele odustati, pa je za Perišića izdvojena cifra od 55 miliona eura.

To je znatno više od onoga što je United ranije slao, ali Perišić je navodno odlučio da ostane u Interu i ne zamara se glasinama o mogućem transferu u redove engleskog velikana.

Perišić je u prošloj sezoni postigao 11 golova uz 11 asistencija na 36 nastupa za Inter i već duže vrijeme ga mediji sele na Old Trafford i u jednom trneutku je čak bio 'na korak od Teatra snova'. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko ni ovih 55 miliona eura Unitedu ne bude dovoljno, sigurno je da će Perišić ostati i naredne sezone član italijanskog kluba, koji želi da se vrati u Ligu prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije