United postigao dva gola Brightonu i napravio bizaran podvig
Manchester United je ove godine samo dva puta protiv Brightona u Premier ligi na Old Traffordu postigao dva gola u prvom poluvremenu

Na Old Traffordu su dugo čekali na ovo

United postigao dva gola Brightonu i napravio bizaran podvig

S. Pašalić

Manchester United trenutno igra na Old Traffordu meč 12. kola Premier lige protiv Brightona i vodi sa 2:0.

Crveni đavoli se dosta muče ove sezone sa rezulatima, ali i sa postizanjem golova.

U prvih 11. kola United je postigao samo 13 golova, ali je danas u prvom poluvremenu postigao već dva, a strijelci su bili Pereira u 17. i Propper u 19. minuti kada je postigao autogol te je tako ovaj tim napravio jedan zanimljiv podvig.

Naime, ove godine je ekipa Olea Gunnara Solskjaera na Old Traffordu u Premier ligi postigla dva gola u prvom poluvremenu upravo protiv Brightona u januaru.

Od tada je Manchester United odigrao jako puno utakmica, ali nije uspijevao da to ponovi sve do danas kada je to uspio u meču protiv istog protivnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi