United se uzalud nadao? Bonucci napušta Milan, pronašao 'bogato utočište'

PSG dovodi stopera Rossonera?

United se uzalud nadao? Bonucci napušta Milan, pronašao 'bogato utočište'

Edmir Škorić

Samo jednu sezonu je Leonardo Bonucci u Milanu i po svemu sudeći mu je bila posljednja na San Siru.

Bonuccija je Milan prošlog ljeta doveo za 40 miliona eura kao veliko pojačanje i on to jeste bio, ali sada kada se klub našao u nezavidnoj situaciji, kada je ostao bez vlasnika i Evrope (suspenzija UEFA, op.a), italijanski stoper odlučio je da ode.

Za njega se zanima Manchester United, ali čini se da je u ovom trenutku bliže bogatom PSG-u.

Parižani su prodali nekoliko igrača kako bi rasteretili budžet i izbjegli sankcije zbog financijskog fair-playa, pa će imati prostora i za dovođenje novih igrača.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Spremni su da otkupe ugovor Bonuccija, ali pitanje je da li 31-godišnjak koji je prethodno igrao u Juventusu godinama ima mjesta u Parizu pored Marquinhosa i Thiaga Silve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije