Rabiotovi skriveni sastanci

Koga će izabrati?

Rabiotovi skriveni sastanci

Edmir Škorić

Adrien Rabiot nije na Svjetskom prvenstvu, ali vjerovatno je on već prebolio sve ono što se dešavalo pred početak Mundijala.

Zvijezda PSG-a je otpisana, u stvari Rabiot se sam otpisao jer je javio Didieru Deschampsu da ne želi da bude na rezervnom spisku igrača za Svjetsko prvenstvo.

Vrlo je vjerovatno da je za njega završena reprezentativna karijera, ali 23-godišnjak tek je počeo praktički da gradi klupsku karijeru. S PSG-om je imao dosta uspjeha posljednjih godina, no čini se da mu je prošla bila i posljednja sezona u Francuskoj.

Navodno se Rabiot bio posvađao s trenerom Unaijem Emeryjem, ali Emery je otišao iz Pariza, no to neće spriječiti Francuza da svakako potraži novi tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako ima ugovor do ljeta 2019. godine, PSG je spreman da ga proda za oko 40 miliona eura, a Rabiot je navodno već tajno imao druženje s predstavnicima Juventusa, a također se viđao i sa Manchester Unitedom i Cityjem.

Rabiot sakriva pregovore, ali jedan od spomenuta tri kluba vjerovatno će ga potpisati do početka nove sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi