United spreman da potvrdi dogovor sa Mourinhom

Portugalski stručnjak na korak od Uniteda

United spreman da potvrdi dogovor sa Mourinhom

E. Čaušević

Saga oko dolaska Josea Mourinha na klupu Manchester Uniteda još uvijek nije završena.

Već nekoliko mjeseci govori se da će portugalski stručnjak od naredne sezone sa klupe voditi Crvene đavole, ali još uvijek nema potvrde za to. Ipak, engleski mediji danas prenose da će United u naredne dvije sedmice potvrditi dogovor sa Mourinhom.

Engleski mediji prenose da je Mourinho već potpisao ugovor sa Unitedom, ali da čelnici kluba ne žele da detalje iznose u javnost jer je trener ovog kluba još uvijek Louis van Gaal.

Navijači Crvenih đavola se nadaju da bi Mourinho na Old Trafford mogao vratiti Cristiana Ronalda, jer portugalski dvojac ima istog menadžera, Jorgea Mendesa. Ipak, još uvijek je potrebno da se ozvaniči saradnja Uniteda i Mourinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi