Unitedov rok za Nerazzurre

Crveni đavoli žele posao zaključiti u sljedećih sedam dana

Unitedov rok za Nerazzurre

Romelu Lukaku bi ovog ljeta mogao napustiti Old Trafford. Već neko vrijeme se špekuliše da Inter svim silama želi osigurati transfer belgijskog napadača, ali Nerazzurrima to nikako ne polazi za rukom.

Pokušao je Inter s transfer paketima, "keš" ponudama i ko zna kakvim prijedlozima, ali Manchester Untied ne odstupa od onoga što želi za svog napadača.

Naime, Manchester United je procijenio da Romelu Lukaku vrijedi 85 miliona eura i to je cijena za koju ga je voljan pustiti.

Međutim, za sada Nerazzurri nisu sigurni da žele potrošiti toliko novac na Belgijanca.

Bez obzira na to špekulacije o pregovorima i potencijalnom transferu Romelua Lukakua u Inter ne prestaju, a sada novinar britanskog Daily Mirrora Simon Mullock tvrdi da su Crveni đavoli dali rok Nerazzurrima.

Čelnici Manchester Uniteda žele znati na čemu su. Tačnije, žele znati da li će Romelu Lukaku u budućnosti biti dijelom ekipe ili ne, pa su Interu, navodno, dali rok od sedam dana da zaključi posao - da konačno uputi ponudu vrijednu 85 miliona eura.

Na Old Traffordu žele posao zaključiti u narednih sedam dana, ukoliko će ga uopšte zaključivati, kako bi imali dovoljno vremena pronaći novog napadača, zamjenu za Romelua Lukakua.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neće odobriti odlazak nijednog prvotimca ukoliko neće imati vremena da pronađu zamjenu. Zbog toga, iako je United voljan postiti Lukakua u Inter ukoliko je cijena zaodovljavajuća, Italijani moraju dostaviti novac u skladu sa vremenskim rokom koji odgovara potrebama Ole Gunnara Solskjaera", ističe Mullock.

Inače, vjeruje se da je do sada najveća "keš" ponuda koju je Inter uputio za Lukakua iznosila oko 60 miliona eura. Naravno, United je istu glatko odbio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi