Unitedova legenda: "Ma kakav stoper od 80 miliona, pa nama treba kreativnost"

Andy Cole upozorava

Unitedova legenda: "Ma kakav stoper od 80 miliona, pa nama treba kreativnost"

E. Škorić, foto: EPA

United se povezuje sa Kalidouom Koulibalyjem iz Napolija, ali Cole ističe da ne bi bilo smisla da nakon Harryja Maguirea, njegov bivši klub izdvaja ogroman novac na još jednog defanzivca.

"Iznenadio bih se ako bi Manchester United ponovno potrošio toliko novca na defanzica. Svi znamo da nam treba kreativnost, još jedan napadač i kriklo", kazao je Cole, dodavši:

"Ne kažem da ne bi bilo sjajno imati još jednog sjajnog defanzivca, ali nama sada trebaju igrači na drugim pozicijama. Sve što United ima za cilj je da bude među prve četiri ekipe. Moramo ići na tržište i tražiti kreativne igrače".

United nastavlja utrku za plasman u četiri najbolje ove sezone, a danas ga čeka pakleno gostovanje kod Liverpoola na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Imaju priliku da se primaknu četvrtoplasiranom Chelseaju na manje od pet bodova, ali svjestan je i Ole Gunnar Solskjaer i bilo ko na Old Traffordu da je pred njima najteži mogući meč u sezoni.

Derbi Engleske na programu je danas od 17:30 sati, a o tome ko je favorit ne treba trošiti riječi. Možete da pokušate s nekoliko oklada na ovaj duel, a sve najbolje kvote možete pronaći na MOZZART-u. Pogledajte OVDJE kompletnu ponudu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi