Unitedova lista od devet imena za januar

The Mirror "otkriva"

Unitedova lista od devet imena za januar

Da su Manchester Unitedu hitno potrebna nova pojačanja jasno je svima. Moraće Crveni đavoli poslovati već u januaru, bez obzira što Ole Gunnar Solskjaer upozorava da je na zimu jako teško realizovati kvalitetan transfer.

Sada je "otkrivena" lista na kojoj se nalaze imena dvetorice igrača koje bi Manchester United mogao pokušati dovesti tokom zimskog prelaznog roka.

Listu je objavio The Mirror koji tvrdi da su na njoj imena igrača koji su želje kluba sa Old Trafforda.

Izabranici Ole Gunnara Solskjaera su loše ušli u novu sezonu, te su trenutno tek na 10. mjestu u Premiershipu, 10 bodova daleko od Top 4. Crveni đavoli djeluju jako slabo u veznom redu, a nisu uspjeli dovesti ni zamjenu za Romelua Lukakua koji je ljetos prešao u Inter.

The Mirror je osim same liste ponudio ocjenu vjerovatnoće da se transfer realizuje u januaru:

1. Mario Mandžukić (Juventus) - 5/5
2. James Maddison (Leicester) - 4/5
3. Erling Haaland (Salzburg) - 4/5
4. Moussa Dembele (Lyon) - 3/5
5. Thomas Muller (Bayern) - 3/5
6. Kai Havertz (Bayer Leverkusen) - 2/5
7. Timo Werner (Leipzig) - 2/5
8. Bruno Fernandes (Sporting) - 2/5
9. Jadon Sancho (Borussia Dortmund) - 1/5

Puno je imena na listi sa kojima se Manchester United već povezivao, međutim i The Mirror ističe Marija Mandžukića kao "sigurno" pojačanje Crvenih đavola u januaru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mario Mandžukić dogovorio veliki transfer

Podsjetimo, Mandžukić je pao u drugi plan u Juventusu, a već neko vrijeme se vjeruje da je praktično sve dogovorio za Unitedom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Gluposti novinara, sta ce im mandzukic covek koji je gotovo na kraju karijere i koji zbog godina u juventusu pao u drugi plan sad u unitedu treba bit glavna poluga. Stvarno se divim porodici glazer i presjedniku uniteda na toj gluposti ukoliko dovedu mandzukica !!!
7 4
jasmin1989
Hahahahaahhahahahahahahahahaha
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi