Uopšte ne potcjenjuje FK Sarajevo: Trener Celtica rođendan proveo u avionu

Uspio u svojoj namjeri

Uopšte ne potcjenjuje FK Sarajevo: Trener Celtica rođendan proveo u avionu

Admin Čaušević

FK Sarajevo će u kvalifikacijama za Ligu prvaka igrati protiv Celtica. Nema dilema da je u tvom dvomeču škotski prvak favorit koji ipak ništa ne prepušta slučaju. 

Klub iz Glasgowa je tokom sedmice angažovao svoje drugo najskuplje pojačanje u historiji, na Celtic park je stigao Christopher Jullien.

Defanzivac koji je sa U20 selekcijom Francuske bio svjetski prvak je stigao iz Toulousea za iznos od 8 miliona eura.

Neil Lennon je pod svaku cijenu želio imati Julliena na raspolaganju u dvomeču FK Sarajevo pa je svoj rođenan proveo praktično u avionu.

Možda i taj potez ovog stručnjak najbolje pokazuje koliko je maksimalno ozbiljno shvatio duele sa Bordo klubom te da uopšte ne potcjenjuje bh. prvaka.

Trener Celtica je u utorak slavio svoj 48. rođendan, a proveo ga je u avionu jer je iz trening kampa u Austriji letio za Pariz i nazad.

"Došao je za svoj rođendan u Pariz po mene, moram mu se zahvaliti na tome", otkrio je Jullien.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bilo je to veoma lijepo od njega što je došao i ostvario prvi kontakt. Zaista je dobar momak i jedva čekam da se priključim ekipi i radim s njim".

Inače, Sarajevo i Celtic igrače UEFA-i za ovaj dvomeč moraju prijaviti do 4. jula, a susreti su na rasporedu 9. i 16. jula. Prva utakmica će se igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Balans
Ovaj izgleda tačno zna šta će i kako hoće za razliku od našeg Husre.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti