Upozorenje za Payeta: "Neka ovo jučer bude posljednji put"

Pustio je penal Benedettu

Upozorenje za Payeta: "Neka ovo jučer bude posljednji put"

E. Škorić

Andre Villas-Boas, trener Marseillea, poslao je upozorenje Dmitri Payetu.

Marseille je jučer gostovao Nantesu i osvojio je bod odigravši 0:0, no mogao je i sva tri da je u 31. minuti znao realizovati penal.

Inače penale u Marseilleu puca Payet, ali je sada odlučio da pruži šansu Dariju Benedettu, igraču koji je došao ovog ljeta iz Boce, da stigne do prvijenca. Međutim, Argentinac je promašio penal...

"Nije idealno promašiti penal. Rekao sam igračima da je ovo prvi i posljednji put da nije Payet šutirao. Penale tokom cijele predsezone izvodi Payet, a on sada da nekom drugom loptu da puca", kazao je Villas-Boas.

Unatoč tome, portugalski trener zadovoljan je trudom svojih igrača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Zadovoljan sam jer su dali sve od sebe, ali šteta je da nismo pobijedili u ovoj utakmici".

Marseille nakon dva kola ima jedan bod, pošto je u prvom meču poražen od Reimsa kao domaćin s 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi