Upozorenje za Romu iz Turske: "Pazite na Višću..."

Bašakšehir gostuje u Rimu

Upozorenje za Romu iz Turske: "Pazite na Višću..."

Roma će tamičenje u grupnoj fazi Evropske lige otvoriti utakmicom protiv Bašakšehira.

U sutrašnji meč Roma će ući kao izraziti favorit, ali Rimljani ne daju da ih ta uloga zavara i s maksimalnom dozom opreza čekaju Edina Višću i društvo.

Da će upravo Višća biti najveća opasnost po gol Rome izjavio je i Stefano Napoleoni. Ovaj italijanski fudbaler koji važi za velikog navijača Vučice već nekoliko godina igra u Turskoj, a prošle sezone dijelio je svlačionicu upravo s Višćom, pa vrlo dobro zna o čemu govori...

"U Basaksehir je došao novi trener, još uvijek traži onu dobitnu kombinaciju. Po meni, jedini igrač na kojeg u Romi trebaju obratiti pažnju je Edin Višća, inače reprezentativac BiH. Brz je, uvijek traži poziciju za šut, pritom je i mnogo jak na lopti", izjavio je Napoleoni.

Do prije mjesec dana Napoleoni je bio upravo član Basaksehira. Kao navijač Rome danas žali što neće moći nastupiti sutra na Olimpicu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bilo mi je jasno da će se dogoditi transfer, ali nakon što se žrijeb održao i nakon što sam vidio da će se igrati s Romom, bilo mi je žao. Ali, prihvatio sam da odem u Gotzepe kako bih više igrao", kazao je, između ostalog, ovaj italijanski fudbaler.

Roma i Bašakšehir se, podsjetimo, sastaju sutra s početkom u 21:00 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti