Totti nakon pobjede protiv Sassuola promijenio mišljenje o šansama Rome u novoj sezoni
Tottiju je bilo posebno drago što je Roma napravila jako puno šansi na meču protiv Sassuola

Legendi Rome se svidjelo ono što je vidio

Totti nakon pobjede protiv Sassuola promijenio mišljenje o šansama Rome u novoj sezoni

S. Pašalić

Roma je u posljednjem kolu Serije A stigla do prve pobjede u novoj sezoni.

Vučica je savladala Sassuolo na svom terenu sa 4:2, a već je na poluvremenu sve bilo riješeno kada je rimski klub vodio sa 4:0.

Legendarni igrač Rome, Francesco Totti, koji je ovog ljeta napustio klub u kojem je nakon završetka karijere obnašao funkciju tehničkog direktora, dao je svoj komentar nakon utakmice protiv Sassuola.

"Zabavili smo se, posebno u prvom poluvremenu, s toliko šansi za pogodak," rekao je novinarima.

"Stvari bi postale lakše da smo uvijek igrali ovako, ali sezona je još duga.

"Uživajmo u ovoj pobjedi, prije svega zato što smo prije dvije sedmice već govorili o krizi, nakon samo nekoliko utakmica u sezoni."

"Nakon pobjede ovdje u Rimu, svi se osjećamo bolje, ali sada moramo držati noge na zemlji i 'hodati' kao u nedjelju.", rekao je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije samo 20-tak dana Totti je govorio da će Roma imati velikih problema da se nađe među četiri prve ekipe ako u završnici prelaznog roka ne dovede neka zvučna imena, a čini se da sad razmišlja drugačije.

"Uvijek u vrhu, u četiri najbolje, također zato što ove 2-3 velika pojačanja mogu dati veliki doprinos ekipi koja je već bila jaka. Trebalo je samo nekoliko podešavanja.", dodao je Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi