Uprava Manchester Uniteda na ljeto neće štedjeti novac

Na Old Traffordu se sprema velika čistka

Uprava Manchester Uniteda na ljeto neće štedjeti novac

S. Grebović

Nakon što je postalo jasno da Ander Herrera na ljeto napušta Old Trafford, sve je izvjesniji odlazak još nekih igrača poput Paula Pogbe i Alexisa Sancheza.

Stoga će uprava Crvenih đavola na ljeto pokušati renovirati ekipu iz temelja, jer je ova sezona maltene za zaborav.

United je već spremio novac za jedno od dva potrebna osvježenja na sredini terena, a prva želja u ovom trenutku je veznjak Evertona Idrissa Gueye. Poznato je da je u zimskom prelaznom roku PSG na sve načine pokušavao da ga dovede, ali nije uspio zbog problema sa visinom obeštećenja koje Karamele žele za njega.

Sveci su bili spremi da ga plate 35 miliona eura, ali vlasnici Evertona njegovu vrijednost cijene na oko 50 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored njega, želja Crvenih đavola je sjajni stoper Leicestera Harry Maguire, koji danas možda igra svoju posljednju utakmicu za Lisice. Mourinho ga je želio još prošlog ljeta, ali tada Portugalac nije naišao na podršku uprave pa je transfer propao.

Ovog ljeta nemaju šta čekati, pa je sve izvjesniji transfer Maguirea, a na račun Lisica bi trebalo biti plaćeno ravno 70 miliona eura. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nera
E,tako je bolje ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti