12

Komentari (12)

Mrzimnepravdu
Ne znam kome se obraćaš za lociranje, pa ni sami portal ništa bolji nije! Ovaj portal treba bojkotirati, al mozda prije svega pokazat Dzeki sta sve jadnici u BiH rade kako bi stekli "popularnost" kod bijednika poput ovog "Zkiy-a", pa kada ne budu mogli imat ni jedan intervju, tad će sigurno bolje kontrolisat komentare na svom portalu!
Ziky
povuci riječ...........ili me povuci
Benjamingst
Ovaj portal je izgubio onu draz kad sam volio da citam sportske novosti. Kada su uveli komentare, zatim tako da kazem GOLE Zene, sexy slike, polako sam izgubio volju da ih citam... Ali opet udjem da vidim imali sta profesionalno odradjeno, neki inerviju sa Edinom Dzekom, Barbarezom, Misimovic, Nadarevic itd... Vidim samo copy-pass I uvrede na Edina I njegovu porodicu na Bosnjake, uvrede na vjeroskoj pripadnost, uvrede na Poslanika a.s... , evo sada I na Salihamidzica uvrede, zato ovaj portal postaje neozbiljan.
Benjamingst
alexa kom upacio ural sportsport ba I vidjecete da su u velikom padu..
arca
ova uprava rome postala kao nase privatne firme????
niko nikovic
sa plzenom igraju u srijedu, ali u plzenu
Ziky
A jooooooooooooj Edine jebajga prijatelju sad si opet nagraiso.....Amrica sama kod kuće.......evo tebi uskoro neko crnče u kuću.....kažu da je Baloteli viđen u Rimu
mer12
MOLIMO VAS LOCIRAJTE GA I PRIJAVITE POLICIJI
Ziky
locirajte mi sina..........
qweem
jebem ti mamicu.
Ziky
Benjamingst
Mogu da hoce, ali nezele mozda im placa da ovo radi? Ja bi tuzio sportsport ba da mi neko javno proziva porodicu.... jel to se desava na njihovom portalu vec odavno a oni I dalje ovo sve dopustaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti