Uprava Rome kaznila igrače: U Trening centru će biti zaključani do srijede!

Zanimljiva odluka

Uprava Rome kaznila igrače: U Trening centru će biti zaključani do srijede!

Teme:

Fudbaleri Rome igraju katastrofalno u posljednje vrijeme i utisak je da se treba desiti pravo malo čudo kako bi ostvarili neku pobjedu.

Posljednje u nizu razočarenja po navijače i upravu kluba desilo se jučer kada je Vučica u okviru italijanske Serije A odigrala 2:2 u gostima protiv Cagliarija.

To možda samo po sebi ne bi bilo toliko šokantno da se ovaj remi nije dogodio na način na koji jeste. Roma je vodila 2:0, pa je sa čak dva igrača više u 95. minuti primila gol za 2:2 i na taj način ostala bez dva boda.

To je očigledno razbijesnilo Upravu kluba kao nikada do sada pa se ista odlučila na zanimljivu kaznu. Naime, kako javlja italijanski Sky Sport, fudbaleri Vučice su zaključani u Trening centru od jutros i tamo će ostati sve do srijede navečer i utakmice Lige prvaka protiv Viktorije Plzen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako će se ovo na njih odraziti, ostaje nam da vidimo, ali jasno je da eventualna pobjeda protiv Viktorije Plzen ne bi mnogo popravila stvari jer je plasman u osminu finala Lige prvaka već osiguran.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ziky
A jooooooooooooj Edine jebajga prijatelju sad si opet nagraiso.....Amrica sama kod kuće.......evo tebi uskoro neko crnče u kuću.....kažu da je Baloteli viđen u Rimu
2 33
Mrzimnepravdu
Ne znam kome se obraćaš za lociranje, pa ni sami portal ništa bolji nije! Ovaj portal treba bojkotirati, al mozda prije svega pokazat Dzeki sta sve jadnici u BiH rade kako bi stekli "popularnost" kod bijednika poput ovog "Zkiy-a", pa kada ne budu mogli imat ni jedan intervju, tad će sigurno bolje kontrolisat komentare na svom portalu!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi