Usain Bolt dobio ponudu malteške Valette
Malteški klub La Valetta ponudila je najbržem čovjeku planete Usainu Boltu

Protivnik Plemića u pretkolu EL dovodi u svoje redove Usaina Bolta?

Usain Bolt dobio ponudu malteške Valette

Momčad s Malte, FC Valetta, našoj javnosti poznatija od proteklog ljeta kada su bili protivnik našem prvaku HŠK Zrinjskom u pretkolu Europa lige ponudila je Usainu Boltu dvogodišnji ugovor. Nosilac osam olimpijskih zlata tako bi mogao zaigrati profesionalni nogomet u Europi.

"Ne želim da se o tome priča, želim da potpiše ugovor, sjedne na avion i dođe nas pripremiti za Super kup", izjavio je za direktor La Valette FC Ghasston Slimen koji sanja da njegov klub zaigra u Ligi prvaka. - 

Najbrži čovjek planeta trenutno trenira s australskim klubom Central Coast Mariners, no ugovor nije potpisao iako tamošnje prvenstvo počinje u ovom tjednu. Bolt je nedavno na prijateljskoj utakmici postigao dva gola, no u Marinersima kažu kako njegov probni rok traje do daljnjeg.

Ghasston Slimen rekao je i slijedeće: "Igramo finale Super kupa 13. prosinca i pobijedit ćemo... možete li zamisliti Usaina Bolta kako podiže trofej Super kupa deset godina nakon što je postavio svjetski rekord u Pekingu?", kazao je Slimen misleći pritom na OI 2008. kada je Bolt postavio svjetski rekord na 100m (9.69) i na 200m (19.30).

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"To nije pitanje novca, već povijesti, to je nešto o čemu će se pričati za 50 ili 100 godina" - dodao je Slimen čiji je veliki san da njegov klub zaigra u Ligi prvaka. Velike ambicije predsjednika Valette dodatno podgrijava činjenica da se ovaj klub od prošlog mjeseca našao pod okriljem velikog saudijskog investicijskog fonda "Sanban Group", a što će biti s eventualnim angažmanom Usaina Bolta vidjet će se u skorijoj budućnosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi