Uskoro će biti realizovan jedan od najvećih transfera u historiji Dinama

Olmo sve bliže izlaznim vratima

Uskoro će biti realizovan jedan od najvećih transfera u historiji Dinama

E. Škorić

Dani Olmo bi vrlo brzio mogao da napusti redove hrvatskog prvaka Dinama.

Olmo je imao fantastičnu sezonu s Dinamom, no očigledno je da više ni Španac, a ni Modri nemaju interes da igrač ostane još jednu sezonu.

Dinamo sada samo čeka najveću ponudu, a prema pisanju Italijana, spremio ju je AC Milan.

Posrnuli italijanski i evropski velikan je, za razliku od Olma, imao sezonu za zaborav, osim ako u preostala dva kola nekim čudom uspije da se plasira u Ligu prvaka.

Uz Milan, za Olma se zanima i Borussia Dortmund, a gdje god da ode, Španac će biti jedan od najvećih transfera u historiji Dinama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

On ima ugovor s Dinamom do 2021. godine, a očekuje se da bude prodan za preko 20 miliona eura, pa možda čak i da nadmaši rekord Marka Pjace, kojeg je Dinamo u Seriju A prodao za 23 miliona eura.

Olmo je briljirao u Hrvatskoj, osvojio je titulu i Kup, ali ipak najviše se na radaru Milana našao kroz igre u Evropskoj ligi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi