Ušli u viši rang, pa odlučili da dovedu Balotellija

Crotone hoće Super Marija

Ušli u viši rang, pa odlučili da dovedu Balotellija

Edmir Škorić

Mario Balotelli bi mogao napustiti Milan, ali ostati u Seriji A i naredne sezone.

Balotelli je igrač Liverpoola na posudbi u Milanu i još uvijek se ne može sa sigurnošću reći gdje će nastaviti karijeru.

Rossoneri ne namjeravaju da otkupe njegov ugovor, Redsi ga ne žele nazad, ali svakako da postoje timovi koji bi ga rado doveli.

Novi član Serije A, Crotone, zanima se za Balotellija, što je potvrdio i predsjednik kluba Raffael Vrenna.

"Hoćemo li u Crotone dovesti velikog igrača? Imamo dobru reputaciju i možemo da dovedemo velike igrače koji trenutno nisu u vrhunskoj formi i koji prolaze težak period", rekao je Vrenna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, postavlja se pitanje kako će Balotelli da se navikne da igra na stadionu koji prima svega nešto više od 9.500 ljudi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi