Uspješan debi Muhameda Bešića

Liga kup Engleske

Uspješan debi Muhameda Bešića

E. Škorić

Širom Engleske večeras su igrani mečevi 1. kola Liga kupa.

Bila je to prilika da bh. reprezentativac Muhamed Bešić debituje za novi klub Sheffield United.

Bešić je igrao 90 minuta, a njegov tim je savladao Blackburn s 2:1 i tako se plasirao u drugi krug. Stearman i Norwood su pogađali za premierligaša u duelu sa drugoligašem.

Za razliku od Bešića, drugi bh. reprezentativac Mario Vrančić nije slavio prolaz. Njegov Norwich je neočekivano poražen s 1:0 u gostima kod niželigaša Crawleya, a Vrančić je odigrao cijeli meč.

Bilo je dosta uzbuđenja večeras, pa je tako Luton slavio kod Cardiffa s 3:0, Watford je bio bolji od Coventryja (3:0), Nottingham od Derbyja također s 3:0, West Ham s 2:0 kod Newporta uz gol Jacka Wilsherea, Aston Villa je deklasirala Crewe sa 6:1, a Soutnampton je u Londonu pobijedio Fulham s 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi