Uspješno održana Veležova Crvena noć
FOTO: novasloboda.ba

U Švicarskoj se družili navijači tima iz Mostara

Uspješno održana Veležova Crvena noć

S. Mlaćo

U Cirihu (Švicarska) je u subotu održana Crvena noć FK Velež, koja je privukla veliki broj simpatizera bh. nogometnog velikana.

Manifestaciji koja je dobila sve pohvale prisustvovao je veliki broj simpatizera Veleža, sportskih radnika i javnih ličnosti, a prikazani su i brojni filmski prilozi o Veležu te njegovim legendama.

Crvena noć je organizovana kao finalni cilj prikupljana sredstava za natkrivanje i kupovinu stolica na stadionu Rođeni u Vrapčićima, a prema prvim procjenama od donacija i kupovine karata prikupljeno je 37 hiljada eura.

To nije krajna cifra, pa ovu ideju u FK Velež mogu sigurno ocijeniti kao veoma uspješnom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež je trenutno član Prve lige FBiH, a njegovi navijači se nadaju povratku u Premijer ligu BiH, te duelima protiv Željezničara, Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Čelika, Borca...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije