9

Komentari (9)

teddy sheringham
Angažovali eksperte i pravne stručnjake???? Mogu li imena, ako nije frka, što kod želje je sve transparentno. Mirza, postoje pravila. Šrek vas naguzio, jer ste se pravili mangupi. Seljakluk i fuš ne prolazi. Vrijeme je presjeći crtu i propust naplatiti. Tako ćete naučiti. Možda.
Terminator
Vi žrtve.Bože baci kamen i budi precizan.
naseroric
Koji mentalni sklop... UEFA blokira licencu za Želju, a USTAMUJIĆ izjavljuje: "Ako bude negativni odgovor započet ćemo moguće aktivnosti prema UEFA i FiFA"
Jadnimi
"Uplaceno" u četvrtak, niko nije pogledao izvod i stanje računa u petak(u pitanju nebitna uplata). Kriva banka, savez, UEFA, novinari..... Dajte ljudi koga Vi lažete
Ende
E kad te Ustamujić zastupa onda znaš da si na tankom ledu ... moj zeljo sta uradise od tebe :(
Analiticar
Ovoj kriminalnoj organizaciji opet drugi krivi zbog njihovih kradja i spletkarenja. Izbacite bandu u nizi rang, tamo im je i mjesto. Jasno je da su ucili od ivice koji je presudjeni krimos.
KRKAN
SENAD MISIMOVIĆ SA SVOJIM PAJDAŠEM BEGIĆEM TRENUTNO SE SVETI ŽELJI OD LICENCE DO KROVA NA ISTOKU DO SUDIJSKIH GREŠAKA KOJIH JE SAMO U OVOJ POLUSEZONI BILO DEVET !!!
GAziJAA___
Pa zasto ste onda suspendovali SILJKA, nije valjda i on MESETAR?
milivoje
Ustamujic debili,Ustamujic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.