Usvojena žalba FK Tuzla City, Badji može igrati sljedeću utakmicu

Smanjeno s tri na dvije utakmice suspenzije

Usvojena žalba FK Tuzla City, Badji može igrati sljedeću utakmicu

Edmir Škorić

Apelaciona komisija Nogometnog saveza BiH djelimično je uvažila žalbu FK Tuzla City na prethodnu odluku Disciplinske komisije.

Tuzlaci su se žalili nakon što je Disciplinska komisija kaznila Badaru Badjija s tri meča suspenzije zbog nepromišljenog poteza i direktnog crvenog kartona u meču Sarajevo - Tuzla City (6:2).

Badji je dobio tri meča zabrane, no nakon žalbe s Tušnja kazna je smanjena na dvije utakmice.

S obzirom na to da Badji nije imao pravo nastupa za FK Tuzla City u Kupu, odradio je te dvije utakmice suspenzije protiv Veleža i Željezničara, tako da će imati pravo nastupa u narednom meču Tuzlaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom na trenutnu pauzu zbog koronavirusa, očekuje se da se prvenstvo nastavi tek nekada početkom aprila.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Čovjek je nekontrolisanim potezom uništio klub.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi