Nalić predstavljen u FK Tuzla City: Otišao sam nedorečen iz ove lige

Novi trener FK Tuzla City

Nalić predstavljen u FK Tuzla City: Otišao sam nedorečen iz ove lige

M. Šljivak

Zlatan Nalić danas je službeno predstavljen kao novi trener FK Tuzla City.

Nekadašnji trener Slobode zamijenio je Elvira Baljića na klupi gradskog rivala kojem će do kraja sezone pokušati da donese izlazak u Evropu.

Nalić je sretan zbog povratka u Tuzlu.

"Vraćam se u grad za koji me vežu lijepe uspomene. Zahvaljujem se klubu na ukazanom povjerenju. Došao sam u ekipu koja je u rezultatskom padu i cilj je do kraja sezone osvojiti što više bodova i otići u Evropu", rekao je na početku press konferencije Zlatan Nalić i nastavio je:

"Pregovori su trajali kratko. Za pet minuta smo se dogovorili. Otišao sam iz ove lige nedorečen, usred posla. Tada sam želio da donesem nešto novo u Premijer ligu i sada to želim isto napraviti".

Zanimljivo je da je Nalić dok je vodio Slobodu izjavio: "Uvijek sam govorio da u BiH mogu raditi samo dva posla. Jedan je selektor fudbalske reprezentacije, a drugi je posao biti trener Slobode.", sada na predstavljanju šefa stručnog štaba gradskog rivala Tuzla City, na novinarsko pitanje da pojasni promjenu u razmišljanju odgovara:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tada kada sam to rekao, to je bila stoposto tačna izjava i ne bježim od nje."

Nalić je s Tuzlom potpisao ugovor do kraja sezone.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Ja pomislih sazvana konferencija za štampu povodom krađe u zadnjem kolu (nije sviran iz aviona vidljiv jedanaesterac za Tuzla CIty, što je direktno uticalo na rezultat), kad ono novi trener. E moj Azmire, a od tebe ni traga ni glasa, a poslije tekme na Koševu si odmah sazvao konferenciju za štampu, a apsolutno nisi bio u pravu, jer jedna sudijska greška na toj tekmi nije direktno uticala na rezultat, a sad..... šutnja....
6 3
mirza24
To je taj nalic koji se zaklinjao u Slobodu i svNas lagao . Moj nala kako ces imati obraza prosetati se CARSIJOM ----izvinite cuj mene nala i obazzzzzzzzz
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi