11

Komentari (11)

andi
MA OVO JE STVARNO STANJE,,NITI IGRAČA I KVALITETE,NITI UPRAVE,,SMJEŠAN JE TAJ TURČIN,NAPRAVIO I ON PAR ATOTINA HILJADA DUGA I VRAČAJ OPČINO..E MOJ FUDO KOME TI DADE ČELIK..UBLEHAŠIMA..
Juve88
Vajjjj vajjjj bosanski fudbal i Evropa ko moja Nana rahmetli i život eto tako
Fce
Ova Bih premijer liga je cudo nema nikakvi pravila boze sacuvaj
rajvosa46
A hoce u Evropu...
nickizedostizeko
Jebiga rođaci, ništa još nije izgubljeno. Željo nam i dalje bod bježi a vi gledajte svoja posla pa sutra dobijte Široki, a ako ne dobijete mogao bi Zrinjski opet uzet titulu.
rimke
@nickizedostizeko morete i zelju i radnik preskocit a dolazite i nama na kosevo....a s obzirom da od krupe primate peticu bolje vam je bez evrope
nickizedostizeko
A ima još 3-4 kola do gostovanja na Koševu. Volio bih ja kao navijač Čelika da uđemo u Evropu, ali šta bi kad i s ovakvom ekipom nismo ni među top 4 ekipe u ligi po jačini. Možda je bolje ove godine sredina tabele a sljedeće napast Evropu a što da ne i titulu
Avayan
Kladioničarski.... Nema šta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.