7

Komentari (7)

Otoka
Valjda ce i ovim indijancima, neko stati na kraj...
Gari Garinča
Čuj žalit će se Irfanu Duriću, pa vi ste smiješni. On će vas sigurno pogurati da ispadnete izve što smrdi u nogometu dolazi iz Krajine. Sva sreča neće ni to dugo potrajati. Svemu dođe kraj.
armin.balic11
Svarno treba nakon ovog ovakvog teksta tuziti nekog ili vas portal ili osobu koja je objavila tako da svakao u moje ime ide vam tuzba za ovo vezano sto je napisao pa ce sud i cd odluciti jel istina ili ne jer stvarno prvo treba sagledati stvari pa pisati dosta lazi veci seljaka nema sad javno kazem od tih momaka par sto su to uradili ja nikog nisam hvatao za vrat i dizao od zemlje a niti je bilo ko koga udario osim odgurivanja sto je bilo u stadionu a meni kao igracu isti taj momak sto je brat od 17 broja je psovao sve apsolutno sve majku oca djecu zenu sve mrtvo da mu ja na to nisam nista odgovorio ni uradio i na kraju isti taj dolazi grli mene i kaze izvini pogrijesio sam al sad stvarno sa cd-om idem pokrenuti tuzbu protiv odgovorni osoba pa ce mo vidjeti ko ce izvuci deblji kraj jer stvarno dosta lazi na ljude i pojedince koji nisu uopste to uradili i takvi bili fuj samo mogu to reci a ima i izvjestaj koji ce sudije uraditi da vidimo ko ce biti na kraju krivac oni su tvarno nakon ovakvih izjava ispali jadni i veliki lazovi i javno cu objaviti snimak kompletan pa da vidimo ko sta radi i ko psuje i vreda koga. Lijep pozdrav
almir
Vide fudbalera i trblesina, hhahahaa
almir
Pa ti ljudi su napravili haos u Velikoj Kladuši te je njihov trener završio u stanici policije. Većih divljaka nije došlo u Kladušu od kad je klub osnovan, 1938.
Emir
Dali su motorke popalili?
Medo-Brundo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.