Utrka s vremenom: Sarajevo i Radnik očekuju teški uslovi za igru

Organizatori meča čiste snijeg na Koševu

Utrka s vremenom: Sarajevo i Radnik očekuju teški uslovi za igru

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas na domaćem terenu igraju protiv Radnika iz Bijeljine u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Igračima obje ekipe sigurno će velike probleme napraviti loš teren na stadionu Koševo zbog veoma loših vremenskih uslova u našoj državi. Snijeg u glavnom gradu Bosne i Hercegovine pada već nekoliko sati i znatno otežava posao organizatorima meča.

Na Koševu su od ranih jutarnjih sati u pogonu kako bi osposobili teren za odigravanje današnje utakmice, te se trude da što bolje očiste snijeg s travnjaka. Međutim, ukoliko snijeg nastavi padati ovim intenzitetom ne bi bilo iznenađenje da sudija u dogovoru s kapitenima obje ekipe odgodi ovu utakmicu.

Organizatori meča će se potruditi da ulože maksimum kako bi što bolje pripremili teren za utakmicu, ali već sada je jasno da će nevjerovatno teški uslovi dočekati igrače Sarajeva i Radnika ukoliko se utakmica bude odigrala u planiranom terminu od 14:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi