Sarajevo dočekuje Radnik

Musemić: Vrijeme? Daj Bože da ne padne ništa sutra

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Fudbaleri Sarajeva sutra na domaćem terenu igraju protiv Radnika iz Bijeljine u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je prošlog vikenda poražen u derbiju od Širokog na Pecari i jasno je da ekipa Husrefa Musemića želi upisati pobjedu protiv Radnika pred svojim navijačima. U taboru Sarajeva održana je press konferencija na kojoj je Musemić istakao da loš teren nije nikakvo opravdanje za njegov tim.

"Sigurno da su utakmice u priprema dale optimizam da možemo više u Širokom, ali tako je kako je. Imamo puno problema, ali i kvalitet igrača. Ne znamo šta će nas čekati sutra što se tiče vremena, daj Bože da ne padne ništa. Ove naredne utakmice će odrediti put Sarajeva u narednom period. Malo smo uzdrmani nakon poraza, ali vjerujem da ćemo se vratiti. Nismo imali sreće i koncentracije kada smo poveli, ali to je sada iza nas", rekao je Musemić, te dodao:

"Rahmanović ima kartone. Imamo dva-tri igrača koja se žale na gripu i nakon treninga danas znat ćemo na koga možemo računati. Radnik je veoma dobar, ima dobru ekipu, ali vjerujemo da mi možemo to riješiti u svoju korist. Loši tereni su bili i jesenas, ali smo dobro igrali i tako svaka priča o opravdanju za loš teren pada u vodu. Isti uslovi čekaju i nas i Radnik".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi