9

Komentari (9)

Darkwood
Halo pa sta je za ocekivati? 1. Ita 2.Polj 3. S. Irska 3. Hol 5. Poljska 6. Ita. Vrlo teske utakmice. Treba gledati na igru a ne na rezultat. Ako je igra dobra onda ce mo mi lako sa osrednjim timovima. Ovdje se netreba nadati da ce mo mi sad pobjediti koga osim S. Irske, tu sam se nadao da ce pobjeda biti. Do kraja mi igramo jos jednom x ostalo gubimo.
prka
Jeste pgotovo ova sa S.Irskom kuci, ono to je bas teska utakmica. Da smo barem u najlosijoj Ligi nacija pa da se ponosamo sa Gibraltarom, San Marinom i ostalim, pa mozda da i upisemo pobjedu u 3 tekme. Halo pa za ocekivati, izuzev ako ne zivis u nekom paralelnom svijetu gdje ocekujes od sebe samo ujutro da se probudis, je da pobjedimo S. Irsku (barem) kuci, pogotov jer je to tekma koja nas ostavlja u igri za EP. Igra kazes dobra, a ? Jest dobra izmedju 25m od naseg gola i 45m od njihovog, tu je igra super a kad odemo izvan tih granica izgledaju kao malo jaca amaterska ekpia... De Boga ti..
stakleni
Tako je prka! Valjaju loptu na sredini terena, imaju posjed lopte 59 %, a od 20 šuteva je samo 6 bilo po golu. Ma frustrirajuće igraju, nema onog guranja lopte naprijed čim osvojiš loptu na sredini terena ili na odbrani. Nego lijepo stani na loptu, sjedi, popij kaficu, ostali igrači se posade kao panjevi, baš ono komforno.
Darkwood
Pogrosno čitaš pasa moj. Gdje sam rekao da je igra dobra? Kažem samo ako je igra dobra mi mozemo protiv timova ala irska, danska, norveska, svedska, aus, itd, inače i protiv njih gubimo, mi prvo treba da budemo standard tim koji zna da igra kako treba.... Sta je nas problem ti, i co mislite da smo mi u rangu njemacke, fra ili ita pa mozemo da uzimamo koga hoces i kad hoces. Sve dok ti i ostla kompanija ne skonta da je ovo nas max I da mi nemamo igrace za velki domot osim, pjanketa, dzeke i poneki tu i tamo tek tada ces na miru pratiti tekmu. Ja sam posle kipra, Azerbejdžana i grčke sa njima završio i gledam nas ko neki prosjek koji mozda moze otkinuti pod italiji, hol, njemackoj, fra itd. A protiv iraca i osrednje timova ulazim u tekmu otvoreno, imamo sansu da ih uzmemo a i ne.. zivio.
prka
Kazes treba gledati igru, ja i gledam igru samo i napisao sam ti kakva je igra, nebitno jel ti kazes za nju da je dobra ili nije, mislim da je to bar ocigledno svima. Ne mislim da smo Njemacka daleko od tog, ne mislim cak ni da smo reprezentacija ranga Poljske, mi smo neka sredina u onoj Ligi B nacija. Ja ih pratim ali se ne nerviram kao nekad, ali je relano ono bas realno da su trebali dobiti Sjevenu Irsku kuci, ne razvaliti ih, k'o sto onaj levat Baljic prica 3 gola, nego 1:0, 2:1 to je ono bas realno. Svatko ima misljenje zasto nismo i imaju pravo na to misljenje nemam problem s tim. Mene zanima misljenje onog ko je placen i odgovoran da misli o tome, volio bih da ga neki novinar pita a da on strucno i odgovorno obrazlozi zasto nismo.
MangasColoradas
...ovaj je po ukusu Srbima i Hrvatima,pogotovo ako nastavi sa ovako dobrim rezultatima,jer njima i jeste cilj da se i fudbalska reprezentacija raspadne kao sto su i rukometna i kosarkaska...ali bitno je da je Safet otjeran nakon 2 lose utakmice...
bistrik87
Aha, inace nas komsije prate i navijaju da se raspadnemo.... Jesi papak
MangasColoradas
@bistrik87 ...ti si izgleda pao sa Marsa,pa ne znam isplati li se objasnjavati o cemu sam ja pricao...
Dtox
Istina, njima je u cilju pokvariti sve sto valja ili funkcijonise u bih. Nastavljati uzimati sto valja a skart ostavljati nama kao uvjek.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.