"Uz dužno poštovanje Crystal Palaceu, ali Zaha je igrač za Real Madrid"

Legendarni Škot poručuje

"Uz dužno poštovanje Crystal Palaceu, ali Zaha je igrač za Real Madrid"

E. Škorić

Graeme Souness, bivši igrač Liverpoola, vjeruje da bi Wilfried Zaha mogao da zaigra za Real Madrid.

Zaha briljira u dresu Crystal Palacea u Premier ligi, pa je jučer tako postigao gol u gostima kod Watforda i po riječima nekadašnjeg škotskog reprezentativca - zreo je za Real Madrid.

"Zaha bi mogao da igra za najveće evropske klubove. Mislim da je dovoljno dobar da igra za Real. Definitivno nije za klubove koji se bore za opstanak", rekao je Souness.

"Mogu ga vidjeti u Realu, eto toliko je dobar Ima jedinstven talent i s najvećim poštovanjem prema Palaceu - mora da igra u najvećim klubovima. Ako ostane ovdje, neće osvojiti trofeje", dodao je Škot.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaha nije uspio u Manchester Unitedu, ali definitivno je igrač koji bi uskoro mogao napustiti CP i zaigrati u nekom od velikana, a da li će to biti Real Madrid, ostaje da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rifresh
pa eto i vakat mu je , samo sto se za njeg ne otimaju klubovi,jer jbg kad nisi dobar Sir alexu kome ces bit-.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi