Uzalud je Chelseajev skaut govoiro Plavcima da kupe Allija

Nisu ga poslušali

Uzalud je Chelseajev skaut govoiro Plavcima da kupe Allija

Engleski fudbaler i član ekipe Tottenhama Dele Alli igra sezonu iz snova.

On trenutno sa ekipom Tottenhama juri Leicester City na prvom mjestu Premiershipa, a trebao bi postati i najbolji mladi fudbaler lige za ovu sezonu.

Ekipa Chelsea napravila je veliku grešku prije par sezona jer su imali priliku da angažuju ovog fudbalera, ali se ipak nisu odlučili na taj potez.

Naime, njihov tadašnji skaut, odnosno sadašnji pomoćnik Guusa Hiddinka, Eddi Newton, gledao je Allija dok je igrao za MK Dons i dao pozitivno mišljenje o njemu Upravi Plavaca.

Ipak, u Chelseaju su smatrali da će bolji napredak u karijeri ostvariti Ruben Loftus-Cheek te su se odlučili na kraju za ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetio da je Alli ove sezone odigrao 32 meča u Premiershipu te postigao deset golova što je za njegove godine i poziciju koju igra sjajan uspjeh. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije