Uzalud je Solskjaer planirao, ništa od velikog transfera
Ole Gunnar Solskjaer će se izgleda morati okrenuti drugim igračima

Norvežanin je planirao potrošiti 80 miliona funti

Uzalud je Solskjaer planirao, ništa od velikog transfera

S. Pašalić, foto: EPA

Nedavno su mediji u Engleskoj objavili informaciju da trener Manachester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer planira na ljeto dovesti Jadona Sancha iz Borussije Dortmund.

Sada su iz Borussije odgovorili na ta nagađanja te su poručili da planiraju zadržati Sancha čak i ako Manchester United pošalje veliku ponudu za njihovog igrača.

Sancho igra sjajno ove sezone u Bundesligi gdje je u 25 utakmica postigao osam golova i upisao još deset asistencija.

Također je u Ligi prvaka postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju prije nego što je Borussia ispala u osmini finala od Tottenhama.

Odlične partije Sancha su privukle pažnju trenera Manchester Uniteda, pa je prema navodima medija u Engleskoj Solskjaer bio spreman potrošiti 80 miliona funti da dovede igrača Dortmunda.

Međutim sada je sportski direktor Borussije Michael Zorc u izjavi za njemački Bild rekao da od prodaje Sancha neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Daleko sam od toga da postavim cijenu za Jadona, ali reći ću da bi i za najveći klub na svijetu bilo teško da ga dovede. Jadon če igrati u Dortmundu i sljedeće sezone i mi definitivno računamo na njega", rekao je Zorc.

Jadon Sancho je 2017. godine iz Manachester Cityja stigao u Borussiju Dortmund, gdje je za kratko vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača ovog tima.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Klasicna prica menadzera,vlasnika samo da bi digli cijenu bar za dvaes miliona
0 0
jasmin1989
Dugo vi necete nista vise osvojiti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije