Užas: Pojavila se fotografija Mandžine noge nakon sudara sa Pickfordom

Veliki ratnik je ipak izdržao do kraja

Užas: Pojavila se fotografija Mandžine noge nakon sudara sa Pickfordom

Hrvatski napadač Mario Mandžukić poznat je u svijetu fudbala kao jedan od najvećih ratnika na terenu, pa ga zbog toga izuzetno cijene navijači svakog tima u kojem je igrao.

Naravno, i navijači reprezentacije Hrvatske su presretni što ga gledaju u kockastom dresu, pa su bili veoma bijesni na golmana Engleske Jordana Pickforda jer je mogao ozbiljno da povrijedi Mandžu tokom drugog produžetka sinoćnjeg meča.

Mandžukić se našao u stopostotnoj prilici, ali Pickford mu je veoma hrabro ušao u udarac i uspio da spasi svoj gol, a tom prilikom je zakačio i napadača Hrvatske koji je ostao na podu.

U trenutku euforije golman Evertona se dobro izderao na Mandžu i između ostalog mu poručio 'ustani glupane' - tako barem kažu profesionalni britanski čitači sa usana.

Nakon meča na internetu je osvanula i fotografija noge Marija Mandžukića koja nakon sudara sa Pickfordom nije izgledala nimalo dobro.

Ipak, on je samo nekoliko minuta nakon toga matirao golmana Engleske i odveo Hrvate u finale.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

stopkrkanima
Komentar cu ponovo napisati, jer se trudite da ga brisete. Ocigledno je da je stucna kod igraca Juventusova kao sto je i kopacka drugacija nego na utakmici protiv engleske. Potrudite se barem provjeriti slike i vijesti prije nego kopirate...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi