Užasne scene iz Grčke: Pretukli navijačicu Panate, pa je izboli nožem

Huligani sve snimali, pa kasnije izbrisali, ali bilo je kasno

Užasne scene iz Grčke: Pretukli navijačicu Panate, pa je izboli nožem

S. Mlaćo

Navijački neredi u Grčkoj i nisu neka novost. Mržnja između fanova Olympiakosa i Panathinaikosa ne poznaje granice, pa vrlo često uoči i poslije utakmica dolazi do velikih sukoba.

Huligani ne biraju vrijeme i mjesto, a jučer se na youtubeu pojavio snimak u kojem su vidi napada huligana Olympiakosa na 22-godišnju navijačicu ljutog rivala Panathinaikosa. Napad se navodno desio u februaru, a na samom početku je tretiran kao pokušaj pljačke, da bi se navijači kasnije 'pohvalili' snimkom i sve je bilo jasnije.

Nakon brojnih udaraca izboli su je i nožem, te tako još jednom pokazali 'nenormalan' rivalitet ova dva kluba.

Grčka javnost je zgrožena i očekuje da počinioci budu što prije pronađeni. Prijete im žestoko kazne, a zanimljivo da su huligani snimak izbrisali sa interneta međutim bilo je kasno.

Potražite više informacija na temu Super League:

Top Komentari

Chupy
Treba ih docekati u Bosni pa im jebat mamu. Uvijek su bili gamad od ljudi.
2 0
Celtic
Četnička posla...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.