Užasne scene na Riversideu: Fudbaleru Leedsa pozlilo na klupi, hitno prebačen u bolnicu
Mladi fudbaler je zamijenjen iz taktičkih razloga nakon 45 minuta igre. Na klupi mu je pozlilo nakon čega je reagovao ljekarski tim

Otišao je na detaljne preglede

Užasne scene na Riversideu: Fudbaleru Leedsa pozlilo na klupi, hitno prebačen u bolnicu

Midhat Šljivak

Mladi fudbaler Leeds Uniteda  Jack Clarke hitno je prebačen u bolnicu nakon što mu je pozlilo na klupi tokom gostovanja na Riversideu kod Middlesbrougha.

Ovaj fudbaler je počeo meč od prve minuta, ali ga je menadžer Marcelo Bielsa odlučio izvaditi iz igre na poluvremenu.

Međutim, tokom drugog poluvremena Clarkeu je pozlilo na klupi. Ljekari su brzo reagovali i ukazana mu je pomoć, te je hitno prebačen u bolnicu.

Nakon meča Bielsa je potvrdio da se tinejdžer nije osjećao dobro:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znamo samo da mu nije dobro. Ne znamo razloge, ali kada je otišao u svlačionicu osjećao se bolje. Prebačen je u bolnicu na provjere", rekao je Bielsa.

Meč je zbog ovog bio produžen 12 minuta, a u 10. minuti nadoknade je Leeds stigao do jednog boda golom Phillipsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi