Uzbuđenja neće biti: Patrice Evra upravo je čestitao dobitniku na Zlatnoj lopti

Otkrio nam je sve dan ranije

Uzbuđenja neće biti: Patrice Evra upravo je čestitao dobitniku na Zlatnoj lopti

E. Škorić

Bivši francuski reprezentativac Patrice Evra očigledno zna ko je pobjednik Zlatne lopte.

Dok svijet s nestrpljenjem čeka ponedjeljak i dodjelu Zlatne lopte u Parizu, Evra je odlučio da uputi čestitku nekadašnjem rivalu Lionelu Messiju na još jednoj osvojenoj nagradi.

Evrin post na Instagramu gdje Argentincu čestita na nagradi uz fotografiju na kojoj je u duelu s Messijem neki shvataju isuviše ozbiljno, dok drugi pak vjeruju da je riječ o šali, što svakako priliči nekome poput bivšeg igrača Manchester Uniteda, koji je dosta aktivan na društvenim mrežama.

Kako god, nogometna javnost ioanko uveliko špekuliše da je Messi dobitnik Zlatne lopte iako je konkurencija žestoka.

Dobitnika ćemo saznati sutra navečer, a uz Messija u užem krugu favorita su Karim Benzema (Real Madrid), Robert Lewandowski (Bayern), Jorhingo (Chelsea), Mohamed Salah (Liverpool)...

Inače, direktor France Footballa Pascal Ferre je raniej demantovao glasine kako se već zna da je Messi novi - stari osvajača Zlatne lopte i rekao je kako su ove informacije obično sra*e.

"Ta informacija je jedno veliko sra*e kao i dosta drugih stvari u prethodnih deset dana. Veliki blef", rekao je Ferre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba svakako istaći da je Messi rekorder po broju osvojenih nagrada za najboljeg na svijetu, a ako dobije i ovu nagradu, to će mu biti sedma titula u karijeri.

Top Komentari

user1576541640
Pored Benzeme i Lewandowskog ove godine niko drugi ne zasluzuje zlatnu loptu
13 1
krems_krems12
Ako se ove godine zlatna lopta dodijeli Messiju, svi klubovi, igraci, sportski radnici ubuduce trebaju da bojkotuju ovaj izbor.
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti