Joao Cancelo želi što prije napustiti Juventus, pokazao je to i danas na treningu
Maurizio Sarri ne može biti sretan s onim što je vidio

Portugalac očigledno nije davao sto posto od sebe na treningu Stare dame

Joao Cancelo želi što prije napustiti Juventus, pokazao je to i danas na treningu

S. Pašalić

Joao Cancelo čini se broji svoje posljednje dane u Juventusu.

Portugalac je prošlog ljeta stigao iz Valencije u Torino za nešto malo manje od 41 milion eura, ali će po svemu sudeći nakon samo jedne sezone napustiti Juventus .

Već se neko vrijeme piše da je Manchester City zainteresovan da ga dovede u svoje redove, a Manchester United i Barcelona također "vrebaju" sa strane.

Ipak, problem trenutno pravi Juventus koji želi dobiti minimalno 50 miliona eura pa se zato desni bek i dalje nalazi u Torinu i trenira sa ostatkom tima.

Juventus je upravo danas objavio video sa jednog od treninga, a na njemu se vidi kako Portugalac ne pokazuje previše interesa da sudjeluje u njemu.

Dok su svi igrači odrađivali ono što im je zadano, Cancelo je sasvim ležerno odrađivao vježbe i čini se da jedva čeka da napusti Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi