Uživa igrajući fudbal: Cazorla zabio spektakularan gol u Kataru

Al-Sadd ubjedljivo slavio

Uživa igrajući fudbal: Cazorla zabio spektakularan gol u Kataru

E. Čaušević

Fudbaleri Al-Sadda danas su u gostima deklasirali Al-Kharitiyath sa 5:1, a blistao je Santi Cazorla.

Legendarni španski igrač na kraju prošle sezone odlučio je da napusti Villarreal i karijeru nastavi u dalekom Kataru i tu u ekipi koju trenira Xavi Hernandez. Cazorla je u prvom meču već zabio gol za Al-Sadd i pokazao je da je veliko pojačanje.

Ovaj 35-godišnji veznjak je i večeras blistao u pobjedi svog kluba i uspio je zabiti dva gola.

Posebno impresivan bio je njegov drugi gol na utakmici za 0:3 kada je na spektakularan način zatresao mrežu protivničkog tima zbog čega je dobio aplauz od svojih saigrača.

Cazorla zaista uživa u fudbalu prethodne dvije godine nakon što je prije nekoliko godina bio na korak od završetka karijere zbog problema s povredama. No, vratio se jači nego ikad i maksimalno uživa u svakom trenutku na terenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi