Činilo se da je  Cazorla sinoć završio karijeru, a već jutros je potpisao za drugi klub

Iznenadio transferom

Činilo se da je Cazorla sinoć završio karijeru, a već jutros je potpisao za drugi klub

A. Čaušević

Prije dvije godine nakon po ko zna koje operacije stopala Santiju Cazorli su govorili kako možda više nikad neće zaigrati fudbal, međutim iskusni veznjak je doživio potpunu renesansu.

Cazorla je bio zaista fantastičan u sezoni 2019/20. Uspio je zabiti 15 golova i upisati devet asistencija u svim takmičenjima i najzaslužniji je zašto je Žuta podmornica ponovo u Evropi.

Ovaj 35-godišnjak je sinoć odigrao svoj posljednji meč za Villareal, mnogi su pomislili da je time i završio karijeru s obzirom na način koji je ispraćen s terena.

Međutim, danas promjena. Al Sadd je potvrdio da je Cazorla novi član katarskog kluba gdje će ga s klupe trenirati bivši kolega iz reprezentacije Xavi Hernandez.

Inače, Al Sadd će Cazorli biti peti klub u karijeri jer je osim za Villareal još nastupao za Arsenal i Malagu.

Top Komentari

re_aL7
Villareal, Arsenal, Malaga i sad ovi peti klub???
3 0
Tuzlasjever
Legenda nasa jedan od najomiljenih igraca Arsenala ikad
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije