"Uživao sam u porazu Liverpoola, a na Emirates se zbog obećanja nikada neću vratiti"

Arsene Wenger jasan

"Uživao sam u porazu Liverpoola, a na Emirates se zbog obećanja nikada neću vratiti"

M. Šljivak

Legendarni francuski stručnjak Arsene Wenger (70) imao je zanimljiv nastup u porgamu beIN Sportsa.

Čuveni Profesor je istakao kako je uživao u porazu Liverpoola od Watforda jer je to značilo da će njegov nepobjedivi Arsenal iz 2004. godine ostati poseban.

"Da, uživao sam u porazu Liverpoola", iskren je Wenger.

"Uvijek smo voljeli da budemo jedinstveni u nečemu. Liverpool je imao priliku da isto napravi, ali to je dokaz da je teško ponoviti ono što smo mi napravili. Dobio sam brojne poruke navijača Arsenala tog dana", rekao je Wenger.

Iako je vodio klub 22 godine i bio je dio velikih uspjeha, 70-godišnji stručnjak nikada više neće kročiti na Emirates.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li bih se vratio barem kao gledalac? Uvijek sam govorio da ću kad odem iz Arsenala otići zauvijek. To je moja odluka".

Wenger je u 22 godine vodio Topnike u čak 1235 utakmica. Njih 707 je dobio, a osvojio je tri titule prvaka, sedam FA Kupova, te sedam Community Shield trofeja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Ne treba mu pridavati paznju uopste ovom, ne znam ni kako bi ga nazvao.. ja mu cak i ne spucam ni dislajk.. najbolnije bi mu bilo kad bi ga ljudi ignorirali !!!
5 2
dinass
Venger je ****o od covjeka i tako ga i treba tretirati.Pljuje po Liverpulu a nikad nije naucio rajfeslus da zakopca
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije